top of page

Over Gytha

 'Niet alles dat telt kan geteld worden' - Abraham Lincoln

Spreker en Teamcoach Gytha Heins, auteur van de bestseller 'Aanspreken? Gewoon doen!'
“De afgelopen 25 jaar heb ik het geluk gehad in veel organisaties binnen te mogen kijken. En ik verbaas me nog steeds over de vaak grote verschillen tussen wat managers en medewerkers zeggen te doen en wat ze werkelijk doen. Vaak komt dat doordat echte drijfveren niet op tafel liggen. In vergaderingen merk ik dat veel mensen hun mond houden als het spannend wordt. Niemand wil zijn hoofd boven het maaiveld steken. Maar op de parkeerplaats en in de gang worden de zaken besproken die er echt toe doen. Deze dynamiek intrigeert me. Het werkende leven zou zo veel helderder en makkelijker worden als we allemaal ‘gewoon’ zeggen wat we denken en doen wat we zeggen. Ik heb zelf bewust de keus gemaakt niet langer concessies te willen doen aan waar ik voor sta en waar ik voor ga. Dat schept veel helderheid en het geeft rust. En dat gun ik anderen ook. Op die manier kunnen we teams en organisaties bouwen die niet langer geleid worden door angst, maar vanuit zelfbewustzijn en kracht opereren. Daar maak ik me graag hard voor, stap voor stap."

Oprichter van Be7 is Gytha Heins. Zij studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan de Copenhagen Business School. Gytha werkte o.a. als lid van het MT van een lokale Rabobank en als Consultant bij WAT!HRM en KPMG. Aanvankelijk hield zij zich als consultant bezig met Performance Management en de Balanced Scorecard (de ‘harde’ kant). Gaandeweg heeft zij zich meer verdiept in verandermanagement en gedrag (de ‘zachte’ kant). In het thema Leiderschap komen beide sporen voor haar samen. Gytha begeleidt vol passie managers en managementteams bij het verhogen van hun effectiviteit. Dat doet zij als consultant, als programmamanager van (MD)programma’s of als coach.

Onze waarden

We hechten veel waarde aan integriteit, openheid en oprechtheid in de samenwerking. We denken daarbij niet in 'opdrachtgever-opdrachtnemerschap', maar in een (tijdelijk) gelijkwaardig partnership. We waarderen eerlijke feedback over ons optreden en werken graag met mensen die open staan voor onze even eerlijke, vaak positieve, maar soms ook constructieve, feedback.

We blijven staan als het spannend wordt en verwachten dat ook van jou.

Maak kennis met het team

bottom of page